Grapat d’actes per eradicar les violències masclistes

Dilluns, 6 de novembre de 2023
  • La biblioteca, l’Era jove i El Safareig acolliran diferents activitats a l’entorn del 25N per a sensibilitzar la població sobre aquesta xacra. 

Un any més l’Ajuntament de Martorelles organitza diferents actes a l’entorn del 25 de novembre, Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones. 

A Martorelles la primera activitat serà el Grup de lectura feminista comentant “Un dia” de Mercè Rodoreda amb l’escriptora Marina Martori (Dijous 16 de novembre a les 18h, Biblioteca Lolita Milà). Una altra activitat popular de la biblioteca, l’hora del conte també dedica una sessió al 25n amb “Hora del conte lila” (Dimecres 22 de novembre a les 18h, biblioteca). Inscripció prèvia a biblioteca@martorelles.cat.

El programa per sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta xacra continuarà amb el Taller de grafitti organitzat per l’àrea de Joventut (Divendres 24 de novembre a les 18h, Era jove). El mateix 25 de novembre tindrà lloc a El Safareig l’acte central amb la Lectura del Manifest contra les violències masclistes (12h) i un concert de Marta Shanti amb versions de cançons de dones i una proposta de vermut feminista diferent (de 12 a 13:30h). A la tarda, un Taller d’estampació de bosses contra la violència masclista en el que els i les participants podran endur-se una bossa (18h). 

Durant tot el mes de novembre a l’aparador de la Biblioteca Lolita Milà lluirà un recull de llibres i novel.les que ens interpel·len a reflexionar sobre les diferents perspectives sobre la violencia masclista. 

LAjuntament fa una crida a particiapar a les Manifestacions unitàries de Barcelona i el Vallès Oriental 

Recomanacions Biblioteca virtual 25N

Darrera actualització: 22.11.2023 | 08:17