Inici dels treballs per substituir una canonada del clavegueram al carrer de l'Aragó

Dimarts, 19 de març de 2024
  • El projecte té un cost de 99.981,13€ i tindrà una durada de poc més de dos mesos amb alguna afectació puntual quan connectin la canonada a la xarxa. 

Aquesta setmana han començat les obres per substituir una canonada del clavegueram del carrer de l'Aragó del municipi que solucionarà un problema d’inundacions, per retorn quan plovia molt, que patia un habitatge del carrer de Navarra. L’actuació també contempla obrir un pas de vianants per al veïnat que connecti el final del carrer de Castella amb el Parc d'Antonio Machado.

Aquesta canonada connectava el carrer de Castella amb el de Navarra, i des dels anys 90 ho feia per sota aquesta casa. El nou traçat de la canonada connectarà el clavegueram del carrer de Castella amb el carrer d’Aragó a l’alçada del parc Antonio Machado, i transcorrerà per solars de l’Ajuntament i una propietat privada sense urbanitzar.

La junta de govern local va aprovar el passat setembre el projecte executiu de les obres d'instal·lació. El mateix punt aprovava també l’execució d’un mur d’un metre d’alçada al parc d’Antonio Machado que establirà el límit amb els terrenys privats abans esmentats i l’adequació del camí.

El projecte té un cost de 99.981,13€ i tindrà una durada de poc més de dos mesos amb alguna afectació puntual quan connectin la canonada a la xarxa. 

Darrera actualització: 19.03.2024 | 12:27