Joel Lozano es proclama Campió de Catalunya de Motocròs Mx4

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 00:00
  • El martorellesenc ha guanyat quatre de les cinc curses d’aquesta temporada.

El pilot de Martorelles, Joel Lozano, s'ha proclamat Campió de Catalunya de Motocròs-Grans en la modalitat MX4 aquest cap de setmana després de guanyar la cinquena cursa de la temporada a La Pobla de Mafumet.

Lozano ha pujat al primer graó del podi en quatre de les cinc proves del campionat: Almenar, Olivan, Castellolí i La Pobla de Mafumet. En aquestes cinc curses ha aconseguit 233 punts, 23 més que el segon classificat a la general, Joan Vilalta, i 120 més que el tercer, Jordi Pagès.

Amb aquest campionat el martorellesenc gairebé ha guanyat tots els títols del circuit de motocròs català: "Molt satisfet per un repte personal assolit, només m'ha faltat guanyar a les modalitats de 50 i 65 cc" explica el pilot que va començar amb 10 anys guanyant el Campionat de Catalunya de 85 cc. A partir d'allà s'ha proclamat campió de Catalunya a totes les categories inferiors i també a les absolutes Mx1, Mx2, Mx3: "Em falta també guanyar el Mx5 però fins que no faci 50 anys no podré competir" declara Lozano.

El de Martorelles és el president de l'entitat Amics Motoclub Martorelles que gestiona el Circuit de Motocròs i també és un dels monitors de les classes extraescolars que des d'aquest curs l'entitat duu a terme.