La 14ª Gala de Vallès Visió premia l'entitat CF Martorelles pel seu centenari

Divendres, 3 de maig de 2024
  • El Centre Polivalent La Vinya acull l'activitat nou anys després de la primera gala, al 2015.  

El passat dimarts 30 d'abril el Centre Polivalent La Vinya va acollir la 14ª Gala de premis Vallès Visió organitzada per la televisió baixvallesana i l'Ajuntament de Martorelles. De fet, feia nou anys que Martorelles no acollia aquest esdeveniment des de que l'Envelat ho va fer al 2015. 

L'acte va començar amb l'actuació del "Coro rocíero" de la Unión Cultural Andaluza de Martorelles, que va donar pas als presentadors Alba Castilla i Albert Maspons. Aquests van convidar l'alcalde de Martorelles, Marc Candela, que va ser l'encarregat de fer entrega del guardó Martorelles a l'entitat Club Futbol Martorelles pels seus 100 anys d'història. Un reconeixement a la trajectòria i a la feina que s’està fent a l’entitat per a créixer cada any.

La gala de lliuraments de premis ha comptat també amb les actuacions de la Joventut Sardanista de Martorelles, el grup de Teatre Segle XX i el Club Karate Martorelles que va ser l’encarregat de posar el punt final a l'acte. Durant tota la gala, el grup martorellenc Cambòdia va posar la música.

El premi Vallès Visió de Montmeló va voler reconèixer un projecte educatiu. Es va guardonar el projecte ‘Carrers amb noms de dona‘, a càrrec dels alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Montmeló.

A Montornès, el premi va voler destacar la trajectòria i la implicació amb el teixit social i comercial de la Gertrudis Llanas, coneguda per tothom com la Ike, que tot just va jubilar-se fa uns mesos. Un reconeixement a tota una vida arrelada al municipi.

El darrer premi de la nit, el de Mollet, aquest any va ser per a dues entitats que fan possible un dels actes culturals més destacats de la ciutat. L’Esbart dansaire de Mollet i la companyia Carnamolles per fer possible el Carnaval de Mollet.

Àlbum de fotos

 

Darrera actualització: 3.05.2024 | 08:42