La botiga d'alimentació Can Tomeu es traspassa aquest mes de març

Divendres, 26 de febrer de 2021 a les 00:00
  • L'establiment tanca aquest dissabte 27 de febrer per a començar les obres de reforma i la nova propietat té previst obrir el 17 de març. 

La botiga d'alimentació Can Tomeu (Condis) es traspassarà a mitjans d'aquest mes de març després de més de 50 anys de funcionament. Van ser els pares de l'actual propietari, en Francesc Cuní, que van fundar l'establiment al 1969 per donar sortida a l'excedent dels productes que cultivaven i elaboraven a casa. 

La botiga tancarà aquest dissabte 27 de febrer per tal de realitzar-hi una reforma integral a càrrec de la nova propietat: "Feia més d'un any que ens venen darrere pel traspàs de la botiga i no féiem cas. Però fa tres o quatre mesos ens van fer una proposta molt continuïsta conservant el personal actual i línies de productes actuals com el xai, la vedella, el porc i el peix" explica Francesc Cuní. 

La nova propietat ja està reformant els obradors i té previst la reobertura el proper 17 de març. El nou establiment no tancarà al migdia i obrirà dissabtes a la tarda i diumenges al matí: "És un canvi que nosaltres ja portàvem temps amb la idea de fer però la inversió era molt important i només em queden dos anys per a la jubilació" explica Cuní que agraeix les felicitacions i comentaris del veïnat aquest dies després de l'anunci: "Em fa molta pena clar, però fem aquesta passa conscients de perquè la fem" apunta l'amo que reconeix que el desgast de la pandèmia també hi ha tingut a veure. 

Darrera actualització: 26.02.2021 | 09:30