La ciutadania presenta 28 propostes pels pressupostos participatius

Dimarts, 10 de gener de 2023 a les 00:00
  • Fins el 8 de febrer s’inicia la fase d'avaluació tècnica de les propostes que seran presentades a la ciutadania el proper 14 de febrer a les 19 hores al Celler de Carrencà.

El passat 3 de gener va finalitzar la fase de recollida de propostes ciutadanes per a l'elaboració dels Pressupostos Participatius. En total, la ciutadania ha presentat 28 propostes entre les recollides a les urnes distribuïdes als equipaments i la plataforma online PARTCIPA311.

Ara, fins el 8 de febrer s’inicia la tercera fase del procés on s'aplicarà una avaluació tècnica de les propostes que seran presentades a la ciutadania el proper 14 de febrer a les 19 hores al Celler de Carrencà.

La fase 4 serà la selecció de les propostes (del 9 al 23 de febrer) i inclourà un taller participatiu obert a la ciutadania per debatre i seleccionar les propostes. Finalment, del 28 de febrer al 16 de març serà l’hora de la fase de campanya; i la votació, presentació de resultats i elaboració de l’informe final del 2 al 28 de març.

Els pressupostos participatius es regiran pels principis de transparència, publicitat, claredat, accés a la informació, neutralitat institucional, primacia de l’interès col·lectiu, pluralisme, igualtat i no-discriminació, inclusió, protecció de les dades de caràcter personal i retiment de comptes. La difusió i la pedagogia al llarg de tot el procés, i no només a l’inici, i la crida a la participació als col·lectius més vulnerables seran algunes de les prioritats irrenunciables.

Darrera actualització: 10.01.2023 | 07:46