La Diputació crea una app per portar el carnet de la Biblioteca al mòbil

Divendres, 20 de febrer de 2015 a les 00:00
La nova versió, apta per a sistemes Android i iOS, també inclou un accés directe al Catàleg Aladí, amb més de 9 milions de documents.

T’has deixat el carnet de la biblioteca a casa? Amb la nova versió de l'aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques Municipals duràs el teu carnet instal•lat al mòbil i podràs fer préstec o autopréstec de documents, i gaudir dels avantatges del carnet. La nova versió, apta per a sistemes Android i iOS, també inclou un accés directe al Catàleg Aladí, amb més de 9 milions de documents.

L'aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques Municipals, BibliotequesXBM, és una aplicació desenvolupada per la Diputació de Barcelona que t'indica quines biblioteques públiques de la demarcació de Barcelona tens més a prop i quines activitats t'ofereixen. També et permet dur el carnet de la biblioteca al teu mòbil i accedir al Catàleg Aladí. 

Amb l'App veuràs les activitats i biblioteques més properes al punt on et trobes o respecte la localització que indiquis. Pots cercar les activitats per data, tipus d'activitat, municipi i biblioteca. Tens l'opció de veure les biblioteques en un mapa, i guardar les activitats i biblioteques preferides. La informació bàsica de cada biblioteca inclou: horaris, localització en el mapa, com arribar-hi, dades de contacte, perfils a les xarxes socials i activitats programades. 

A més d'aquestes prestacions, l'App també t'ofereix la mobilització del carnet, és a dir, incorpora el carnet de biblioteca a l'App i, per tant, quan la descarreguis ja no cal que duguis el teu carnet "físic" per a tràmits com el préstec o autopréstec de documents o gaudir dels avantatges culturals del carnet. El carnet de biblioteca es mostra a la pantalla del teu mòbil i el lector de codi de barres el llegeix directament. L'altra novetat de la versió actualitzada és que inclou un accés directe al Catàleg Aladí.

La nova versió és apta per a sistemes Android i iOS.

 

Més informació 

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:26