La Diputació inicia les obres de millora de la carretera BV-5006

Dimarts, 14 de març de 2023 a les 00:00
  • Revestiment de cunetes i millora de marges al tram comprès entre la carretera de la Roca i la plaça Joan Matons de Santa Maria de Martorelles. 

La Diputació de Barcelona ha començat les obres de millora de la carretera BV-5006 (avinguda d'en Piera i c. de Josep Anselm Clavé) des de la cruïlla amb la carretera de la Roca (BV-5001) fins a la plaça de Joan Matons de Santa Maria de Martorelles. 

L’obra consisteix en la construcció de diversos trams de cuneta revestida de formigó i la instal·lació, dins la seva estructura o en els marges, de canalitzacions que permetin en un futur el desplegament i la continuïtat de xarxes de comunicacions a les carreteres afectades per aquest projecte. 

L’objectiu del projecte és la construcció de cunetes revestides de formigó a la carretera per tal que estigui preparada per al trànsit ocasional dels vehicles quan sigui necessari, i comptin amb una amplada suficient per a la circulació en condicions de seguretat. Així mateix, s’aconseguirà una millora del drenatge lateral i de la conservació viària general, i s’aprofitarà pel desplegament d’una infraestructura de canalització susceptible d’albergar el desplegament en un futur de xarxes de comunicacions de nova
generació.

Durant les obres, es regularà el trànsit (pas alternatiu) en les fases que així ho requereixin. L'import d'aquestes obres és de 1.559.998,68€ (IVA inclòs) i el termini d'execució d'un mes i mig.

Darrera actualització: 15.03.2023 | 08:28

Imatges