La IX Caminada popular i solidària aplega més de 530 persones

Dimecres, 8 de maig de 2024
  • Una participació superior a la de l'any passat tot i tenir altres caminades de l'entorn més proper el mateix dia.

Un total de 532 persones van prendre sortida aquest diumenge 5 de maig a la IX Caminada popular i solidària de Martorelles. 

Una participació superior a la de l'any passat tot i tenir altres caminades de l'entorn més proper el mateix dia: "Aquest any la novetat d'inscriure als infants amb un cost inferior ha atret moltes famílies que tenien l'oportunitat de passar un dia agradable i esportiu fent el recorregut curt" explica la presidenta de l'Associació Maria Sancho, Montse Rodríguez. 

El traçat llarg, de 13 km va ser recorregut per unes 190 persones aproximadament: "Creiem que la jornada va ser molt agradable, amenitzada a l'arribada pel grup de batucada Tam Fost. La fruita i l'avituallament van estar patrocinats pels comerços del poble Zaida Perruquers, Alimentació Vejemon, El Rincón de Toñi, Papereria Angelina, Bar Granja Paradís i L'Atelier de la Mari" apunta Rodríguez que també vol destacar la col·laboració dels comerços Subirà, Modes Àngels i Loteries Maite en la venda de tiquets: "A totes les persones que han col·laborat en la costura dels necessers, les nostres cosidores, i a l'Ajuntament i al Club d'Esports de Muntanya pel seu suport".

La regidora d'Esports, Mònica Utrilla, destaca el treball conjunt entre l’associació María Sancho, el CEM, "amb el seu treball invisible però imprescindible per a senyalitzar recorreguts i fer-los accessibles", les persones voluntàries i l’Ajuntament.: "Ha estat un èxit d'organització i participació. La implicació de tota la gent de l’associació María Sancho i la seva causa és capaç de moure mar i terra. Activitat física, salut i solidaritat van caminar de la mà en una esplèndida jornada" apunta Utrilla.

Darrera actualització: 8.05.2024 | 11:57