La novena caminada popular i solidària serà el 5 de maig

Dimecres, 24 d’abril de 2024
  • La recaptació de l’activitat anirà destinada a la Fundació Josep Carreras de la mà de l’Associació Maria Sancho. 

El proper diumenge 5 de maig el pavelló d’esports acollirà la sortida (09h.) de la novena edició de la Caminada popular de Martorelles. 

Enguany serà la tercera edició que aquesta activitat té un caire solidari gràcies a la coorganització de l’Associació Maria Sancho i la destinació de la recaptació per a la Fundació Josep Carreras per a la investigació de les malalties hematològiques i sensibilitzar la donació de mèdul·la òssea.   En aquesta edició també ha col·laborat en l’organització el Club d’Esports de Muntanya de Martorelles (CEMM) venent tiquets a la seva seu del pavelló i donant suport al disseny i manteniment deltraçat. 

Com sempre, n’hi haurà un de curt, de 6km amb 100 m. de desnivell, i un de llarg, de 13km amb 500 m. de desnivell. Els i les participants tindran, amb la inscripció, una samarreta, ampolla d’aigua, fruita i obsequi.

Inscripcions: 

  • Els divendres tarda al local del CEMM (pavelló) fins el 3 de maig de 17 a 20 h.
  • Als comerços: Subirà, Modes Àngels, L’atelier de la Mari, Loteries Maite, Zaida Perruquers, Papereria Angelina, El rincon de Toñi, Alimentació Vegemon i Bar Paradís.
Darrera actualització: 30.04.2024 | 10:19