La Policia Local de Martorelles col·labora amb el CNP en el decomís de 100 quilos d’haixix i marihuana al polígon

Divendres, 1 de març de 2024
  • La Policia Nacional, que estava fent un seguiment a un camió provinent de Múrcia, va demanar el suport de la policia martorellesenca per a identificar el conductor.
     

El passat 21 de febrer, la Policia Local de Martorelles va col·laborar amb el Cos Nacional de Policia en el decomís de 100 kg d’haixix i marihuana en un camió aparcat al polígon industrial del municipi.

La Policia Nacional realitzava un seguiment a aquest vehicle provinent de Múrcia fins que es va aturar al polígon martorellesenc. Va ser aleshores quan el CNP es va posar en contacte amb la Policia Local de Martorelles per tal d’identificar el conductor del vehicle. 

Els agents van demanar la intervenció de la unitat canina del CNP que, en obrir el camió, va confirmar la presència de 65 bosses de marihuana entre 1 i 1,2 kg cadascuna; i 29 blocs d’haixix entre 1 i 1,1 kg amagats en un fals terra de la caixa del camió.

En total, es van confiscar gairebé 100 kg de droga. El conductor del camió va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública.

Darrera actualització: 4.03.2024 | 11:38