La rua de Carnestoltes serà dissabte 17 de febrer

Dijous, 25 de gener de 2024 a les 00:00

Martorelles celebrarà el proper dissabte 17 de febrer la Rua de Carnestoltes. 

Per a participar com a comparsa o carrossa en aquesta rua, cal fer la inscripció en el web www.martorelles.cat/carnestoltes on trobareu tota la documentació que cal adjuntar amb la instància genèrica que s’haurà de presentar a la seu electrònica .(https://seu.martorelles.cat). El termini per a totes les categories finalitza dimecres 9 de febrer a les 00 hores.

El 17 de febrer a les 17:30 h. estan totes les comparses i carrosses convocades al parc d’Anselm Clavé per donar el tret de sortida a la rua a les 18 h. Es preveu que l’exhibició de ball a l’avinguda d’en Piera sigui a les 18:45 hores i el lliurament de premis i mencions a les 20:30 h. a la plaça de l’Envelat. 

En aquesta edició es lliuraran quatre mencions honorífiques a càrrec de SM el Rei Carnestoltes: Millor ball, Comparsa més divertida, Millor comparsa de Martorelles, i Disfressa més original. També hi ha premis a la participació a totes les comparses (mínim 10 persones amb música) i carrosses (entesa com un vehicle amb remolc i una comparsa de mínim 10 persones amb música). El premi per comparsa serà de 125€; i per carrossa de: 250€.  

Carnestoltes a les escoles

Una novetat d'enguany és la Rua de Carnestoltes infantil que celebrarà l'alumnat de les escoles Simeó Rabasa, Les Pruneres i l'escola bressol Els Cirerers el divendres 9 de febrer. Els alumnes de la Simeó Rabasa sortiran del centre (15 h.) en direccíó el parc de Can Sunyer. Allà es trobaran amb l'alumnat de Les Pruneres i Els Cirerers. Junts faran una volta al parc i es dirigiran cap a la plaça El·líptica on acabaran la festa amb animalció infantil.

A més, quan acabi la rua, a partir de les 16:30 h, l'AFA Les Pruneres organitza la Festa de Carnestoltes a la mateixa plaça El·líptica fins a les 19 h. amb servei de barra i música. 

Més informació

Darrera actualització: 25.01.2024 | 13:47