La selecció catalana sub-16 de futbol sala, amb Aina Torrents, guanya el Campionat d'Espanya

Dilluns, 10 de febrer de 2020

La martorellesenca marca dos gols a la final contra la selecció de Madrid a Las Rozas.

La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala va proclamar-se aquest diumenge 9 de febrer campiona d’Espanya per segona vegada en la seva història després de superar a Madrid per 0 gols a 5 a la gran final disputada al Pabellón Ciudad del Fútbol de Las Rozas.

L’ambició i la fam de victòria de les jugadores de Jordi Barrero va tenir efecte a la segona part. Amb uns darrers 20 minuts de manual, la Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol salava tocar el cel amb una exhibició de futbol sala.

Coral Amate (22') obria la llauna amb un gran gol amb cama esquerra, i la seva embranzida l'aprofitava la capitana Laia Rojo (24') marcant el segon en un llançament de falta.

Catalunya no baixava el llistó i seguia defensant cada pilota fins a l’últim sospir i d’aquí el tercer. Sandra Garcia (30') pressiona una pilota que semblava perduda a la portera madrilenya per col·locar el peu i empènyer la pilota fins al fons de les malles.

En els darrers vuit minuts, amb Madrid jugant amb portera-jugadora, la martorellesenca Aina Torrents (34') recuperava una pilota dins l’àrea pròpia que xutava fins a l’altra porteria per marcar el quart. I el cinquè, un servei ràpid de córner d’Helena Rodríguez que Aina Torrents (37') aprofitava per marcar lliure de marca el definitiu 0 a 5.

Crònica partit (fcf.cat)

Torrents, amb l'espanyola sub19

La jugadora martorellesenca, Aina Torrents, ha estat convocada per la seleccionadora Claudia Pons per a disputar dos partits amistosos amb la Selecció Espanyola sub 19 femenina contra Portugal a les Illes Açores els dies 11 i 12 de febrer.