La Tarda Jove de la Metropolitana Nord incorpora el Whatsapp a les vies de consulta habituals

Dimarts, 29 de setembre de 2020 a les 00:00
  • Aquesta mesura pretén facilitar l’accés al servei d’assessorament i atenció específica en matèria de salut sexual i reproductiva a adolescents i joves de menys de 25 anys

Des de juny, les unitats d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR)  de la Metropolitana Nord han incorporat el Whatsapp a les seves tardes joves per tal de fer aquest servei encara més proper, immediat i atractiu i s’incentivi la seva utilització entre el jovent. 

L’atenció que s’ofereix via Whatsapp és el mateix que es proporciona a les sessions presencials. Una llevadora rep els missatges dels usuaris i, segons el tipus de consulta i necessitat, dona resposta a través de la mateixa aplicació o mitjançant una trucada telefònica. I, si cal, el pot citar per una cita presencial o programar una visita amb ginecologia per a consultes sobre patologia. 

La Tarda Jove és un servei que els professionals de l’ASSIR posen a disposició d’adolescents i joves menors de 25 anys a diversos CAP del territori. 

L’objectiu d’aquestes sessions és oferir-los un espai confidencial i gratuït on poder informar-se i demanar ajuda en qualsevol aspecte relacionat amb la salut sexual i reproductiva. Aquestes consultes obertes són ateses inicialment per una llevadora, però també disposen de professionals dels camps de la psicologia i la ginecologia.

Les consultes més freqüents que l’ASSIR de la Metropolitana Nord rep a les seves tardes joves estan relacionades amb els mètodes anticonceptius i la prevenció de les infeccions de transmissió sexual (ITS), el tractament de la contracepció d’urgència i la interrupció voluntària de l’embaràs. 


Com contactar?

Per poder contactar telefònicament o via Whatsapp amb el servei Tarda Jove de l’ASSIR del vostre territori, podeu fer-ho als següents números de telèfon en els següents horaris d’atenció:

•    Edifici sociosanitari de Mollet: dilluns laborables de 18 a 19:30h. 
93 728 44 44 – 93 693 27 41. Whatsapp: 634 66 70 31.

Mitjançant aquests telèfons també podreu consultar els centres i horaris de les sessions presencials en cas de voler assistir-hi. 
 

Darrera actualització: 29.09.2020 | 12:25

Imatges

Cartell Tarda jove