La Vinya acull la III Nit de les entitats de Martorelles

Dilluns, 22 de gener de 2024
  • Aina Torrents, Diego Fernández, la UE Bàsquet Martorelles i el seu júnior femení, les Colles de Festa Major, el Quinto de Nadal i els "Villancicos solidarios" de la UCA, els guardonats. 

El passat divendres 19 de gener el Centre Polivalent La Vinya va acollir la tercera edició de la Nit de les entitats. Una gala que no es celebrava des del 2018 perquè la tercera edició havia de ser al 2020 i va ser suspesa per la pandèmia. 

L'acte va ser conduït pel cantant Òscar Bretau Barbancho i la seva banda, els TNT, que van amenitzar la nit amb les seves interpretacions de clàssics de la cançó com "My girl" o "Unchained melody" i versionant els BackStreetBoys entre d'altres. 

L'alcalde Marc Candela Callado, la regidora de Participació, Anna Nogueres Vallbona, i la regidora d'Esports, Mònica Utrilla Montserrat, van fer entrega dels guardons a les persones i entitats premiades següents:

Millor agent cultural o social dels darrers tres anys

  • Quinto de Nadal
  • "Villancicos solidarios"

Millor entitat social cultural dels darrers tres anys

  • Colles de Festa Major (finalista Ball de Gitanes)

Premi a la trajectòria cultural o social dels darrers tres anys

  • Diego Fernández Bolea (finalista Manuel Gallardo Granados)

Premi al millor esportista dels darrers tres anys

  • Aina Torrents Hernández (finalista Rajah Hammouch)

Premi al millor club esportiu dels darrers tres anys

  • UE Bàsquet Martorelles (finalista CF Martorelles)

Premi a la trajectòria esportiva dels darrers tres anys

  • Júnior femení de la UE Bàsquet Martorelles (finalista Oliver Aguilera Soriano)

El sistema de votació respon a un procés participatiu, on les propostes finalistes a cada una de les sis categories que van reconèixer provenen de propostes de les mateixes entitats. Amb les propostes recollides, una comissió política i tècnica va seleccionar les dues propostes finalistes. Tot seguit, les entitats van votar de forma telemàtica o través d’una urna que hi havia a El Celler.

A la categoria "Millor agent cultural o social dels darrers tres anys" va haver-hi un empat a vots i, per tant, les dues candidatures es van endur el premi. 

Àlbum de fotos

Darrera actualització: 22.01.2024 | 11:05