L’Ajuntament aprova la modificació del projecte de La Vinya i convoca la ciutadania a una audiència pública per explicar la situació

Dimecres, 30 de juny de 2021 a les 00:00
  • Els i les interessades podran assistir al Celler de Carrencà el dijous 8 de juliol a les 19h.

Aquest dimarts 29 de juny la sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Martorelles aprovava la modificació del projecte del Centre Polivalent La Vinya de Carrencà i la rescissió de l’anterior licitació de l’obra que va quedar aturada l’estiu de 2019. 

D’una banda, l’equip de govern presentava al plenari una modificació de projecte actualitzat en diferents aspectes respecte el projectat al 2018: “Hem aprofitat el temps per implementar totes aquelles millores que, malgrat tot, ens ha permès aquest període d’standby” explicava l’alcalde Marc Candela. El punt va ser aprovat amb set vots a favor (ERC), tres abstencions (PSC-MAPM i UxM) i el vot en contra de Martorelles En Comú Podem. 

En aquesta sessió es va aprovar també la rescissió del contracte amb la constructora que estava realitzant l’obra per tal de tornar a licitar durant el mes de juliol i adjudicar les obres al proper mes d’agost. El punt va ser aprovat amb vuit vots a favor (ERC i UxM) i tres abstencions (PSC-MAPM i MECP).

El proper dijous 8 de juliol a les 19h al Celler de Carrencà, l’equip de govern ha convocat la ciutadania per explicar i donar resposta a qualsevol dubte que tingui aquesta relacionat amb el projecte. 

L’acte comptarà amb control d’aforament limitat, accés en ordre d’arribada i amb totes les restriccions Covid19. 

Darrera actualització: 30.06.2021 | 10:11