L’Ajuntament de Martorelles adquireix 175 portàtils per a les dues escoles públiques del municipi

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 00:00
  • Aquests dispositius chromebooks estan adreçats als i les alumnes de 3r a 6è d’ambdós centres.

L’Ajuntament de Martorelles ha comprat 175 dispositius chromebooks per als cursos de 3r a 6è de les dues escoles públiques del municipi: Les Pruneres i Simeó Rabasa.

Aquests dispositius se cediran a les dues escoles i seran aquestes les que els distribueixin a cada curs a aquells alumnes que els hi pertoqui.

Aquesta acció ve motivada per la necessitat que la regidoria d’Educació i els centres van detectar ara fa un any en ple confinament estricte amb les escoles tancades. Aleshores van quedar més latent que mai les bretxes digitals i les desigualtats entre els infants del nostres centres escolars.

Per tal de continuar amb la línia d’acció 4 del Pla d’Acció Educatiu 2019-2022 de Programes d’equitat, la regidoria d’Educació, en un treball transversal amb altres àrees de l’Ajuntament i els centres escolars, van decidir fer una enquesta per veure quins alumnes no tenien mitjans per poder continuar el curs 19-20.

Arrel d'aquesta enquesta és va valorar la necessitat de modificar el projecte d'Equitat Educativa i poder realitzar el projecte de dispositius portàtils pels alumnes de 3r a 6è de primària. Aquests dispositius han de ser una eina més als centres escolars i en cas de confinament, han de servir per a poder continuar l'acció educativa en igualtat de condicions entre tots els i les alumnes. 

El contracte s'ha licitat en modalitat de renting a quatre anys amb un preu de sortida de 76.000 € IVA inclòs i s'ha adjudicat a l'empresa BBVA per un import de 63.931 € IVA inclòs. 

Darrera actualització: 04.05.2021 | 15:33