L'Ajuntament de Martorelles obre un nou servei local d'ocupació amb el suport de la xarxa Xaloc

Dilluns, 5 de febrer de 2024
  • Gestionarà la intermediació d’ofertes de treball d’empreses del municipi i rodalies que necessiten contractar personal i demandants d’ocupació donats d’alta a la borsa de treball.

L'Ajuntament de Martorelles obrirà el proper dijous 8 de febrer un nou punt Punt Xaloc com a Servei Local d'Ocupació (SLO). Xaloc és una eina telemàtica de la Diputació de Barcelona creada per a la gestió de persones que cerquen feina o que volen millorar la feina que ja tenen.

Aquest servei, que obrirà tots els dijous de 08 a 14 h a l'Era jove, gestionarà la intermediació d’ofertes de treball d’empreses del municipi i rodalies que necessiten contractar personal i demandants d’ocupació donats d’alta a la borsa de treball.

És un servei gratuït i de proximitat en el qual es defineixen els perfils ocupacionals adequats a l’oferta de treball. Se’n fa publicitat i difusió a la Xarxa telemàtica Xaloc tot garantint la confidencialitat i privacitat de les dades de l’empresa. A més es garanteix l’enviament de candidats adients al perfil sol·licitat amb rapidesa. 

El servei donarà cobertura a les persones empadronades als municipis de Martorelles i Santa Maria de Martorelles. EL SLO forma part de la Xarxa de Serveis Locals de la Diputació de Barcelona que treballen amb la Plataforma Telemàtica d’intermediació (Xarxa Xaloc) i col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya en la gestió de subvencions.

Més informació al correu mar.promoeco@martorelles.cat

Darrera actualització: 5.02.2024 | 11:25