L'Ajuntament de Martorelles pacifica el trànsit al carrer de l'Agricultura

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 00:00
  • S'instal·len pilones i senyalització hortizontal per a dotar al vianant d'un espai segur, es prohibeix l'entrada a camions i autobusos i se senyalitza la limitació de 30km/h.

L’Ajuntament de Martorelles ha finalitzat aquest divendres 29 de gener els treballs de pacificació del trànsit al carrer de l’Agricultura del municipi.

Una de les actuacions és la instal·lació d’un reductor de velocitat a la corba d’entrada al carrer des del carrer de la Riera on també s'han creat tres places d'aparcament a l'esquerra. Paral·lelament, s'ha senyalitzat horitzontalment (pintura) i verticalment (senyal vertical) la limitació de 30 km/h ja que es tracta d'un carrer d'un únic sentit. I finalment, s'ha dotat d'un espai segur al costat esquerre de la calçada, protegint al vianant amb pilones de protecció i diferenciant l’espai per al vianant i l’espai per al vehicle.

També es prohibeix l’entrada al carrer als camions i autobusos excepte els serveis. L'actuació s'emmarca dins d’un seguit d’actuacions i millora dels espais públics que farem a tot el municipi: "Era un carrer on els vianants i els cotxes circulaven per la mateixa via i amb aquesta actuació volem protegir al vianant i fer que Martorelles sigui un poble més accessible i segur" explica el regidor de Mobilitat, Gerard del Caño.

Darrera actualització: 29.01.2021 | 13:35

Imatges