L'Ajuntament de Martorelles torna a aprovar l’inici de licitació pel servei del bar - restaurant de La Vinya

Divendres, 19 d’abril de 2024
  • Contracte de tres anys amb un cànon de 6.600 euros anuals més un any més prorrogable amb un cànon de 10.000 euros anuals. 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Martorelles va aprovar aquest 17 d'abril els plecs de clàusules administratives i l’inici de la licitació del contracte de concessió de servei de bar-restaurant del Centre Polivalent La Vinya. 

Aquesta és el segon intent del consistori per adjudicar aquest servei després que l'anterior licitació iniciada el passat mes de gener, quedés deserta. 

La proposta de cànon que serveix de pressupost base de licitació és de 6.600€ anuals per a una durada inicial del contracte de tres anys. Aquest contracte es podrà prorrogar a un any més amb un cànon de 10.000€ anuals.

La licitació està publicada al perfil del contractant de l’Ajuntament i les persones i empreses interessades poden presentar la seva proposta fins el dia 13 de maig a les 15 hores. L’adjudicació d’aquest contracte es durà a terme mitjançant l’aplicació de diversos criteris de valoració: “Són 100 punts dels quals 20 és la proposta econòmica, i la resta són criteris de solvència, i de proposta gastronòmica” apunta l’alcalde Marc Candela Callado.

 

Darrera actualització: 19.04.2024 | 08:16