L’Ajuntament dignifica l’accés de Can Puig al municipi

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 08:00
  • Des de finals de març llueix un rètol que dona la benvinguda al municipi que dignifica aquest accés juntament amb el llorer de Rabasa Derbi que es va col·locar el 4 de març.  

Aquest mes de març l’Ajuntament de Martorelles ha dignificat l’accés de Can Puig al municipi. A principis de mes es va instal·lar un mur de gabions amb pedres a la banda dreta del carrer de Can Puig si vens de la rotonda. 

Aquest mur és el suport d’un rètol de sis per tres metres que porta el missatge “Benvingudes a Martorelles” en lletres corpòries i il·luminades: “És un missatge per a donar la benvinguda a totes les persones que passen per allà, per això la paraula benvingudes” explica l’alcalde Marc Candela. El passat 24 de març el rètol va quedar instal·lat definitivament després dels últims treballs de pintura. 

 

El llorer de campiona del món de Derbi ja llueix a l’accés de Can Puig

El passat 4 de març l’Ajuntament de Martorelles va instal·lar el llorer de Derbi, símbol de les indústries Rabasa-Derbi, a l’accés de Can Puig. Amb aquest acte, el consistori posava la cirereta al pastís del Centenari de Rabasa Derbi 1922-2022 que va organitzar conjuntament amb l’Associació 100 aniversari Rabasa Derbi l’any passat. 

El llorer va ser traslladat des del recinte Derbi al carrer de la Verneda fins la seva ubicació actual amb un camió escortat per dos cotxes de la Policia Local. Allà, una trentena de seguidors de la marca de motocicletes esperaven veure com instal·laven el símbol. Després de dues hores, l’empresa encarregada del trasllat i instal·lació va donar per finalitzada la feina. 

El símbol mesura 5,35 metres de diàmetre i està col·locat sobre un suport d’un metre i dos cm d’alçada. Ara, l’ajuntament dignificarà l’entorn on s’ha ubicat el llorer i instal·larà enllumenat per tal que aquest sigui visible a la nit. 

Darrera actualització: 29.03.2023 | 09:13