L'Ajuntament dona la benvinguda a Theo, el primer nadó de 2024

Dilluns, 29 de gener de 2024
  • El nadó va néixer l'1 de gener a l’Hospital de Mollet amb un pes de 3,490 kg i una talla de 49 cm.  

L’Ajuntament de Martorelles ha rebut aquest dilluns 29 de gener el primer nadó de l’any 2024 del municipi. Es tracta del Theo Da Silva Lima, quart fill del Laercio i la Monique, que va néixer el passat 1 de gener a les  13.30h a l’Hospital de Mollet amb un pes de 3,490 kg i una talla de 49 cm. El Theo va ser el segon nadó de l’any nascut al centre. 

L’alcalde i regidor d’Educació i Infància, Marc Candela, i la regidora de Benestar i família, Remei Verjuan, han fet entrega a la família d’una cistella de benvinguda al nadó amb una vaixella infantil, un xumet, sonalls, ninots...També els ha informat sobre diferents serveis municipals dels que disposen i els hi han entregat un diploma de reconeixement amb les dades de naixement del nadó: “Havia de néixer la segona setmana de gener però el dia 31 de desembre van començar les contraccions” explica la mare. 

La Monique i el Laercio van venir a viure a Martorelles l’any 2023 i els seus altres tres fills estudien a l’escola Simeó Rabasa. En Theo és el quart fill de la família: “El primer, de vuit anys, va néixer al Brasil, el nostre país d’origen. El segon, de sis anys, a Galícia, el tercer, de cinc, a Castella i Lleó i el Theo aquí” explica la parella que va marxar del seu país natal fa set anys.

 

Darrera actualització: 29.01.2024 | 12:25