L'Ajuntament i el CF Martorelles signen un conveni de col·laboració

Dijous, 28 de juliol de 2022 a les 00:00
  • Aquest acord regula l'ús del camp de futbol i les seves instal·lacions i també contempla una aportació econòmica perquè el club continui en creixement. 

L'alcalde de Martorelles, Marc Candela, i el president del Club Futbol Martorelles, Jonathan Almeda, han signat aquest dijous 28 de juliol el Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el club. 

Un conveni de quatre anys que reforça la relació de l'entitat amb el consistori i que regula l'ús del camp de futbol i les seves instal·lacions: "L'acord també contempla una sèrie d'ingressos que permeten al club estabilitzar les seves finances  i estructurar els seus projectes tan d'escola de base, molt important per Martorelles, però també donar continuïtat als equips superiors" apuntava l'alcalde. 

Pel president del CF Martorelles aquest conveni els fa més autònoms a l'hora de gestionar el club i les instal·lacions: "Un acord molt bo tan econòmicament com pel que fa l'estructura de club perquè aquest continuï creixent, sobretot en la base" explica Almeda. 

Darrera actualització: 28.07.2022 | 14:28