L'Ajuntament i la UE Bàsquet signen un conveni de col·laboració

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 00:00
  • L'acord permet consolidar i reforçar la fase de creixement en què es troba el club des de fa quatre anys.

L’alcalde de Martorelles, Marc Candela, el regidor d’Esports, Gerard del Caño, i el president de la Unió Esportiva Bàsquet Martorelles, Albert Nogueres, van signar el passat 8 de setembre el conveni de col·laboració de l’ajuntament amb l’entitat. 

Un conveni de quatre anys que comptarà amb una aportació econòmica anual a l’entitat: “L’àrea d’esports vol ajudar a les entitats a seguir creixent. Tenim objectius comuns entre club i ajuntament. Tan el bàsquet com el futbol estan fent una feina de base i de futur molt important” declarava del Caño. 

Pel president de l’entitat aquest acord “permet consolidar i reforçar la fase de creixement en què es troba el club des de fa quatre anys. A més a més, aporta tranquil·litat i regularitat als ingressos de club, i això permet treballar amb una visió de més llarg termini i afrontar projectes de més envergadura” explicava Nogueres. 

El president també destaca que l'acord inclou el manteniment i algunes millores pel pavelló: "Per nosaltres és essencial disposar d'unes bones instal·lacions per poder seguir treballant i creixent com fins ara". 

Darrera actualització: 14.09.2022 | 10:34

Imatges