L'Ajuntament instal·la ventiladors a les escoles Simeó Rabasa i Les Pruneres

Dilluns, 19 de febrer de 2024
  • Aquesta actuació, que té un cost de 5.712 € IVA inclòs, és una proposta que va sorgir dels pressupostos participatius 2023.

Les escoles de Martorelles disposaran a partir d'aquest mes de febrer de ventiladors per alleugerar la calor de les aules. De fet, l'escola Les Pruneres ja compta amb els nous aparells i la Simeó Rabasa ho farà a partir d'aquesta tercera setmana de febrer. 

En total, són 30 ventiladors per a cada escola, dos per aula, els que quedaran instal·lats per combatre la calor a l'inici i el final del curs. D'aquests trenta, els que sobrin es col·locaran a diferents espais del centre com el menjador, la biblioteca, sales d'especialitats...

Aquesta actuació, que té un cost de 5.712 € IVA inclòs, és una proposta que prové dels pressupostos participatius que l'Ajuntament de Martorelles va celebrar el 2023 per primera vegada. Aquesta va ser la segona proposta més votada amb un 25,5% dels vots. Per davant va quedar el projecte per arranjar l'entorn del pavelló municipal amb el 33,5% dels vots. L'Ajuntament va destinar 20.000 euros del pressupost per dur a terme els dos projectes guanyadors.

Darrera actualització: 19.02.2024 | 10:17