L’Ajuntament renova el vehicle de transport adaptat del Centre de suport a la llar

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 00:00
  • Amb etiqueta ECO, la nova adquisició permetrà ampliar d'una a dues cadires de rodes a l'interior. 

Aquest dimarts 2 de novembre l'Ajuntament de Martorelles ha rebut el nou vehicle de transport adaptat pels i les usuàries del Centre de suport a la llar. L'alcalde, Marc Candela, ha rebut les claus a mans de Carlos Dávila i Lara del Castillo, responsables del departament d’empreses de Ford COVESA de Mollet del Vallès, concessionari de referència del vehicle. 

Aquest vehicle, un Model Ford Transit 35L3H2, substitueix l'anterior i serveix per traslladar a les persones grans, amb dependència o discapacitat del Centre de suport a la llar fins als seus domicilis. 

La nova furgoneta incorpora seients de nova generació homologats per la directiva europea i completament plegables, fet que permetrà augmentar la capacitat de una a dues cadires de rodes a l'interior. L’adaptació ha estat feta per l’empresa gironina ADAPTCAR, i ha assistit  a l’acte el seu representant, Lluís Freixa.

La renovació comporta una millora en sostenibilitat, fomentant una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient, i també en seguretat per les usuàries. Aquest vehicle ha estat objecte d’una licitació, guanyada per l’empresa de Renting ARVAL, i suposa una inversió sostinguda en 5 anys, de 42.592,80€.

Darrera actualització: 02.11.2021 | 12:44

Imatges

vehicle de transport adaptat