L’Ajuntament signa el primer conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerç i Serveis

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 00:00
  • L’acord contempla una subvenció a l’entitat per import de 5.000 € destinats a donar suport a la promoció i dinamització del comerç local.

L’Ajuntament de Martorelles i l’Associació de Comerç i Serveis van signar dimarts 28 de març el primer conveni de col·laboració i de suport per a realitzar campanyes comercials i activitats aquest any 2023. 

La signatura del conveni va anar a càrrec de la presidenta de l'associació, Marta Micolau, i l'alcalde de Martorelles Marc Candela. L’acord contempla una subvenció a l’entitat per import de 5.000 €, destinats a donar suport a la promoció i dinamització del comerç local a través de campanyes i activitats: "És una manera de començar a fer alguna activitat perquè som pocs comerços i les quotes no són altes. La idea és fer campanyes perquè la ciutadania valori el nostre comerç i participi d'elles" declarava Micolau.  

Per la seva part, l'alcalde valorava molt positivament el conveni: "Sobretot perquè és una entitat que encara no fa un any de la seva creació i el que intentem és donar-li estabilitat i remarcar l'aposta municipal pel comerç local" assegurava. 

El passat mes de juliol es va constituir l'Associació de Comerç i Serveis de Martorelles que actualment compta amb més d'una trentena de comerços associats. Des del 2015 que el municipi no comptava amb una agrupació de comerciants quan va desaparèixer l'antiga Unió de Botiguers i Serveis.

Darrera actualització: 03.04.2023 | 11:26