L’esport també s’aboca amb la causa de la Cristina Bolívar

Divendres, 18 de juliol de 2014 a les 00:00
Partit de futbol 7 aquest dissabte al matí al camp municipal de futbol.

El proper dissabte 19 de juliol es disputarà un torneig de Futbol 7 benèfic per la causa de la veïna de Martorelles, Cristina Bolívar, que necessita fons per un tractament que li servirà per començar a fer una vida el més autònoma possible. 

Així, el camp de futbol municipal acollirà, d’una banda, el torneig masculí on hi participaran vuit equips dividits en dos grups. Es jugarà una lligueta i els campions de cadascuna s’enfrontaran entre si. En categoria femenina participaran quatre equips que també disputaran una lligueta i els dos primers es jugaran la final. 

Tots els partits seran arbitrats per integrants de la resta d’equips, per així estalviar i contribuir, encara més, amb la causa del torneig. Els partits començaran a disputar-se a partir de dos quarts de nou del matí (08:30h.) i les finals estan previstes per a quarts de tres de la tarda. 

Cada jugador contribuirà amb la causa amb 10 euros. Tots els jugadors seran obsequiats amb un entrepà i una beguda a càrrec dels familiars de la Cristina Bolívar. Podeu veure els encreuaments i els grups en el document adjunt en PDF. 

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:12