L'ONG local Àfrica Esperanza visita els projectes de desenvolupament que té al Camerun

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 08:00
  • L'entitat visita el territori i aprofita per enviar material escolar, roba i joguines. 

L'ONG Àfrica Esperanza, amb seu a Martorelles, ha fet arribar a l'Ajuntament diferents fotografies del seu darrer viatge al Camerún, el territori on desenvolupa diferents projectes de cooperació des de fa deu anys. 

La comitiva va visitar un dels camps de plàtans que s'han pogut desenvolupar amb els diners que l'ONG martorellesenca ha anat destinant al projecte: "Aquests plàtans serveixen per alimentar els 150 nens i nenes dels diferents centres d’acollida (orfanats) que tenim a la zona" explica la presidenta de l'entitat i veïna de Martorelles, Mar Soler.

En aquests centres d'acollida hi ha infants que han perdut els pares, o que aquests estan molt malalts o simplement viuen lluny i no es poden fer càrrec de l'infant. Allà els infants tenen les seves necessitats bàsiques cobertes (llit, alimentació, higiene personal, cures i tractaments...) i poden anar a l’escola amb normalitat. 

La creació de centres d'acollida és una de les vies de projectes pel desenvolupament rural que l'entitat fa al territori. L'altra és amb la que han construït un centre de salut, han ajudat a ampliar una escola i han col·laborat en un projecte de potabilització d'aigua. 

Amb aquesta visita, África Esperanza ha aprofitat per portar material escolar, roba i joguines.

Entrevista a Mar Soler (2019)

Darrera actualització: 26.11.2021 | 10:08