Martorelles adequa i neteja el camí fluvial del riu Besòs al seu pas pel municipi

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 00:00
  • Arranjament de sots i desbrossar la gran quantitat de canyes de l'itinerari, les principals tasques. 

Aquests dies s'estan duent a terme els treballs d'adequació i neteja per a condicionar el camí pel riu Besòs al seu pas per Martorelles.

S'ha començat a desbrossar manualment i amb tractor la gran quantitat de canyes que hi ha a la zona, mantenint part de la vegetació existent, i es farà un repàs del ferm del camí eliminant els sots existents i obrint drenatges per evacuar l'aigua.

Les intenses pluges i les fortes ventades de la borrasca Filomena, que va passar pel territori la primera setmana de gener, també han augmentat aquest estat de l'itinerari fluvial..  

L'actuació, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, va començar aquest 20 de gener i es preveu que duri dues setmanes.

Pel regidor de Medi ambient, Joan Marc Flores, el Passeig Fluvial és un espai que "cal recuperar i dignificar" ja que últimament ha esdevingut un espai de lleure i esport utilitzat per moltíssims veïns del poble i comarca: "El Passeig que uneix Santa Coloma, Montcada, La Llagosta, Sant Fost, Martorelles, Montornès amb els pobles de  la capçalera dels rius Mogent i Congost ha esdevingut un eix vertebrador comarcal i cal la  implicació i col·laboració de  tots els municipis de la llera per mantenir aquest espai en les millors condicions” apunta Flores. 

Darrera actualització: 21.01.2021 | 14:47

Imatges

Adequació del camí del riu Besòs Part del camí fluvial del Besòs al seu pas per Martorelles