Martorelles aproparà l'òpera a la ciutadania amb "Il trovatore"

Dilluns, 17 de juliol de 2017 a les 00:00
El municipi col·labora amb la iniciativa "Liceu a la fresca" i retransmetrà en directe l'òpera de Verdi divendres 21 de juliol.

El Gran Teatre del Liceu, amb l’objectiu promoure i potenciar la cultura i difondre l’activitat operística i musical, ofereix als Ajuntaments la possibilitat de col•laborar mitjançant el projecte “Liceu a la Fresca” i fer difusió de l’opera Il Trovatore al municipi de Martorelles. 

Enguany l’Ajuntament de Martorelles col•laborarà projectant Il Trovatore de Giuseppe Verdi el proper divendres 21 de juliol a les 22 hores al pati de la Masia de Carrencà. L’activitat consistirà en la retransmissió, a temps real  i en pantalla de gran format, de l’òpera que es representarà al Liceu aquest divendres.

La regidoria de cultura seguint la línia engegada per l’Escola Simeó Rabasa amb el projecte Òpera a l’escola vol apropar la òpera a tots el  públics  en un marc idoni per fer programació d’estiu el pati de la Masia.

L’òpera, llibret de Salvadore Cammarano y Emanuele Bardare, té una durada de gairebé tres hores i està dividida en quatre actes. Il trovatore es va estrenar el 19 de gener de 1953 al Teatre Apollo de Roma. El Liceu de Barcelona la va acollir per primera vegada el 20 de maig de 1954 i la darrera el 30 de desembre del 2009. Entremig, s’ha representat 275 vegades al gran teatre català 

 

Més informació

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:39