Martorelles constitueix el Consell de poble

Dimarts, 15 de novembre de 2022 a les 00:00
  • Un òrgan consultiu i de participació que serà el motor del procés de Pressupostos participatius. 

Aquest dilluns 14 de novembre el Celler de Carrencà va acollir la constitució del Consell de poble. Un òrgan consultiu i de participació que integra i recull la pluralitat de grups i interessos del poble, esdevenint l’òrgan de més àmplia representació ciutadana.

El Consell de poble es fonamenta en el principi de responsabilitat compartida, sobre la base d’una confiança mútua entre entitats, ciutadania i Ajuntament. Ha de disposar d’instruments que garanteixin la seva funcionalitat, operativitat i continuïtat.

El nou òrgan estarà format per la totalitat de regidores i regidors de l’Ajuntament, una persona representant de cada consell sectorial, i la presidència de cadascuna de les entitats inscrites en el Registre Municipal d’Entitats o una persona de la junta en qui delegui per absència o malaltia. Hi podran assistir amb veu sense vot, professionals i experts/es, responsables polítics i tècnics / que de les àrees quan les temàtiques a tractar així ho requereixin, a petició de la presidència o d’un terç dels membres del plenari.

A la seva constitució va comptar amb la participació d'una vintena d'entitats i consells sectorials i la presència de l'equip de govern i l'oposició.

Darrera actualització: 16.11.2022 | 09:32