Martorelles elabora el Pla d’Acció d’Ensenyament 2019-2022

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

Un document treballat amb l’assessorament de la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació i la participació del Consell Escolar Municipal (CEM).

L’Ajuntament de Martorelles presentarà el proper mes de març el Pla d’Acció d’Ensenyament 2019-2022 elaborat amb l’assessorament tècnic de la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona que també ha donat suport en la revisió de l’anterior pla (2015-2019).

En aquest Pla queden recollides, de forma operativa, les diferents accions que l’Ajuntament  de Martorelles es proposa liderar els propers anys conjuntament amb els agents educadors del poble. 

A més a més, el procés de treball ha comptat en diferents moments amb la participació i la validació del Consell Escolar Municipal (CEM), espai de treball i participació de la xarxa educativa local. La primera trobada al novembre de 2018 va servir per fer una priorització de les accions a incloure al Pla i la segona trobada, a inicis de 2019, permetrà validar les fitxes operatives de les accions i acordar els grups de treball a crear i reforçar amb membres del CEM. 

El Pla d’acció 2019-2022, consta de 13 accions: Centres educatius de futur; Programa d’educació en família; Connectem oportunitats educatives; Programa d’equitat educativa; Xarxa d’orientació educativa i professional; Planificació i difusió conjunta de l’oferta formativa per a persones adultes; Programa envelliment actiu; Espais educatius oberts i accessibles; Educació per a la salut física i emocional; Martorelles segura, Martorelles cívica; Programa educació Ambiental; Consell d’Infants de Martorelles; Treball en xarxa, comunicació i avaluació del pla educatiu local de Martorelles.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 12:06