Martorelles fa una crida al voluntariat

Dimarts, 20 de maig de 2014
Ajuntament i Creu Roja cerquen voluntariat per atendre els col·lectius més vulnerables del municipi

L’Ajuntament de Martorelles col·labora en una campanya de la Creu Roja per tal de captar voluntaris per atendre els col·lectius més vulnerables del nostre municipi. Sota el lema “Tu ho fas possible”, Creu Roja té l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes a través de la igualtat, la solidaritat i la tolerància.

Ser voluntari o voluntària a la Creu Roja significa oferir una part del vostre temps per participar en una activitat d’interès social dins del marc i els objectius de la institució, amb la satisfacció de complir un compromís de solidaritat amb la comunitat. La decisió de ser voluntari ha de ser lliure, resultat d’una reflexió personal i d’un desig de millorar la qualitat de vida de la societat en què vivim.

Els interessats en incorporar-se i participar del voluntariat podran informar-se prèviament en una sessió informativa o una entrevista personal. Creu Roja ofereix una orientació a la persona cap a un programa o un altre depenent del seu perfil, disponibilitat i preferències, així com de les necessitats de cobertura de les diverses activitats.

Els interessats poden contactar directament amb Creu Roja al telèfon 902 222 292 o a través de la web de Creu Roja.  

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:11