Martorelles inaugura el Centre Polivalent La Vinya

Dijous, 7 de setembre de 2023
  • L'equipament s'estrenarà acollint activitats de la Festa Major. 
     

Aquest dimecres 6 de setembre a la tarda va tenir lloc la inauguració del nou equipament Centre Polivalent La Vinya de Carrencà. L’acte va comptar amb l’alcalde Marc Candela, la consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, el president delegat de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, Joan Galiano, el director dels Serveis Territorials d'Administració Local a Barcelona, David Agustí, l’equip de govern i els regidors del ple municipal. 

A més a més, també van assistir l’alcalde de Montornès, José Antonio Montero, l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, la regidora de Cultura de Sant Fost, Nuria García, l’alcalde de Santa Maria, Rudolf Casas; i unes seixanta persones que van presenciar l’acte en qualitat de representants de la trentena d’entitats del municipi. 

Abans de fer una visita a l’equipament, alcalde i consellera van descobrir la placa commemorativa de la inauguració que es troba a la galeria principal que va de la sala gran a l bar restaurant.  

En els parlaments, la consellera Laura Vilagrà, va posar en valor la inauguració d’aquest equipament: “Com a govern municipalista que som, estem contents d’haver ajudat a impulsar aquest equipament juntament amb la Diputació i el propi ajuntament que ha fet un esforç ingent perquè avui tot estigui a punt, tenint en compte tots els entrebancs que hi ha en equipaments de primer nivell com aquest” destacava. 

Vilagrà, que va ser alcaldessa de Santpedor, va ressaltar també el teixit associatiu del municipi: “He estat alcaldessa d’un municipi semblant a Martorelles i quan he vist totes les entitats que hi ha aquí me n’he adonat que era imprescindible un espai com aquest” apuntava. 

Per la seva part, l’alcalde Marc Candela es va mostrar satisfet per tenir l’equipament: “Avui inaugurem la casa de la participació i la cultura de Martorelles. Això és el que volem que sigui aquest espai". Candela va vincular aquest nou espai amb l’antic Cafè de Martorelles: “Durant gairebé 80 anys vam tenir un ateneu que era el Cafè que els anys 80 es va perdre. D'allà vam passar a un centre provisional que era l'envelat i avui el teixit associatiu torna a tenir a casa un espai amb condicions, digne, accessible i per a tothom. Guanyem un espai que volem que faci bategar el nostre municipi i que faci que les entitats de Martorelles es puguin expressar en el seu màxim potencial" va cloure. 

Els espais de La Vinya

El nou equipament compta amb una planta baixa on estan ubicats els magatzems, camerinos i la sala gran dissenyada per acollir diferents espectacles i activitats com per exemple el Concert de l’Orquestra Selvatana de Festa Major. També hi ha el bar restaurant, encara pendent de licitar-se per començar el servei durant la tardor. 

A la part superior,  hi ha els locals dedicats com hotel d’entitats, així com les sales de reunions o la balconada que envolta tot l’edifici. 
 

Darrera actualització: 7.09.2023 | 11:52