Martorelles millorarà la mobilitat dels vianants als carrers de la Indústria i de la Fabriqueta

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 08:00
  • L’actuació contempla la millora de la senyalització vertical i horitzontal, l’ampliació d’una de les voreres de cadascuna de les vies a 1 metre i mig, i algun canvi de punt de l’enllumenat públic.

L’Ajuntament de Martorelles ha detectat que els carrers de la Indústria i de la Fabriqueta del municipi cada vegada hi ha més vianants que hi transiten. Un dels motius és que cada vegada més persones els fan servir per anar a Can Sunyer i als diferents serveis que hi ha la zona com les piscines, les escoles o l’espai cívic El Safareig.

Per aquest motiu l’Ajuntament millorarà la mobilitat i l’accessibilitat d’aquests dos carrers: “Hem calculat que hi ha una mitjana diària de pas de 230 persones en aquests carrers, per això creiem que cal adequar-los i fer-los accessibles per a tothom” explica el regidor de Mobilitat, Gerard del Caño.

L’Ajuntament té sobre la taula un projecte que millorarà la mobilitat a peu dels vianants en aquestes vies.  Una actuació que contempla la millora de la senyalització vertical i horitzontal, l’ampliació d’una de les voreres de cadascuna de les vies a 1 metre i mig, i algun canvi de punt de l’enllumenat públic.

Aquest mes de setembre està previst licitar les obres, que tenen un cost de 90.000 euros, per tal d’iniciar-se abans de finals d’any.

Darrera actualització: 02.09.2021 | 08:19