Martorelles, present al Superprestigi Dirt Track

Dimecres, 15 de gener de 2014
Martorelles, present al Superprestigi Dirt Track

Joel Lozano acaba 6è en la final i Víctor Alguacil no passa de la ronda prèvia


El Palau Sant Jordi de Barcelona va acollir dissabte 11 de gener una nova edició del Superprestigi Dirt Track en el que van participar els pilots martorellesencs Joel Lozano i Víctor Alguacil en la categoria Open.

El Dirt Track és una competició que consisteix en una sèrie de mànegues eliminatòries i de repesca entre grups reduïts de pilots sobre pista plana. Per tal de garantir l’espectacle de derrapar, característica principal d’aquesta modalitat, les motos no estan equipades amb fre davanter.

El martorellesenc Joel Lozano va participar en la categoria Open, reservada a pilots especialistes en Dirt Track i enduro, juntament amb Baker, campió americà; Xavier Galindo, quatre vegades campió d'Espanya; Fabrizio Vesprini, campió FIM de Dirt Track; Francesc Cucharrera, cinc vegades campió d'Espanya de supermotard; i el pilot d'enduro Tom Neave.

A la mànega classificatòria  Joel Lozano va acabar en 2a. posició i es va classificar així per a córrer la Superfinal de 8 pilots a 12 voltes de la categoria Open. Aquesta final la formaven els tres primers classificats de la categoria Superprestigi (pilots que competeixen al Mundial de velocitat) i els tres primers de l'Open (pilots especialistes en Dirt Track), amb dos més procedents de la repesca.

Durant la cursa, Lozano es va arribar a col·locar en 3a. posició, però lamentablement per una fallada en la seva moto, finalment va quedar classificat en 6a. posició.

L'altre pilot martorellesenc, Victor Alguacil, no es va poder classificar per a la Superfinal de la categoria Open perquè va trencar el motor de la seva moto a la classificatòria  .

A la categoria de Superprestigi van participar pilots de motociclisme de la talla dels campions Marc Márquez, Pol Espargaró i Maverick Viñales entre d’altres.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:10