Martorelles recapta prop de mitja tona d'aliments

Dijous, 12 de juny de 2014
Èxit a l’edició d’enguany de la Festa Solidària i Recollida d’Aliments

El passat diumenge 8 de juny el pati de la Masia de Carrencà va acollir un any més la Festa Solidària i Recollida d'Aliments organitzada per l'Ajuntament de Martorelles. Durant tot el matí es van realitzar activitats diverses com tallers infantils de pintar cares, jocs de cucanya, manualitats i concurs de llançament de ferradura.

Pel que fa la recollida d'aliments, en total es van recollir 150,5kg entre pasta, arròs, sal, sucre, farina i llegums seques. Pel que fa a líquids, es van recaptar 180 litres de llet, 40 litres d’oli, 10 litres de suc i 192 pots de batut cacau. A més a més, els assistents van portar 130 bosses de croissants i magdalenes, 115 paquets de galetes, 30 pots de llegums cuites, 5'5kg de tomàquet conserva, 18 unitats de tomàquet fregit, 23 llaunes de conserva, 8kg de fruita en almívar, 7 caixes de cereals i un lot de productes amb caducitat. Pel que fa la higiene personal, es van recaptar 5 unitats de gel de bany, xampú i pasta dental. 

Els assistents a l'esdeveniment solidari van poder trobar-hi també un taller de titelles de roba a càrrec d'Humana i l'exhibició i presentació de la Sardana de Punts Lliures de la Joventut Sardanista de Martorelles. La jornada solidària la va cloure l'actuació del grup d'Animació infantil "Fefe i companyia".

L’esdeveniment solidari fou possible gràcies a entitats del municipi com la Unión Cultural Andaluza, la Joventut Sardanista, la Confraria la Santa Espina, Armats i vestes, l’Associació de Voluntaris l’Abraçada, l’Associació de Veïns de Can Sunyer, l’Escola Orfeònica de Martorelles, el Ball de Gitanes, l’Agrupament Escolta Galzeran, l’Associació de Defensa i Protecció Animal de Martorelles, Adismar, el Casal d’avis La Masia, El Racó del Músic, la Unió de Botiguers, l’AMPA Escola Les Pruneres i l’AMPA Escola Simeó Rabasa. I l’especial col•laboració d’Humana i el Supermercat LIDL.

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:11