Martorelles s'adhereix al Fons Català de Cooperació i Desenvolupament

Dilluns, 30 de maig de 2016 a les 00:00
L’Ajuntament haurà d’abonar una quota anual de 450€.

El ple ordinari del mes de maig de l’Ajuntament de Martorelles, celebrat dilluns 23 de maig, va aprovar per unanimitat l’adhesió al Fons Català de Cooperació i Desenvolupament. Aquesta adhesió fa que l’Ajuntament hagi d’abonar la quota anual de soci establerta per l’Assemblea General del FCCD, segons trams de població,  per un import de 450 euros. A l’acord, també es reflecteix la voluntat d’incrementar les responsabilitats econòmiques vers la cooperació, tot apropant-les al 0,7% dels ingressos propis.

El FCCD és una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes (diputacions, consells comarcals i mancomunitats), que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits.

Atès que el Fons Català vol ser, la veu conjunta dels ajuntaments catalans compromesos amb la cooperació al desenvolupament i la solidaritat davant d’altres institucions nacionals, estatals i internacionals, tot reivindicant el paper rellevant que tenen actualment les administracions locals en la promoció de la cooperació descentralitzada al Nord i en el desenvolupament local al Sud.

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:30