Martorelles, semifinalista del concurs Escut Talent

Dimecres, 24 de gener de 2024 a les 00:00
  • Un concurs impulsat per un usuari de la la xarxa social X que tria el millor escut heràldic de Catalunya i València.

Martorelles ha arribat a les semifinals del concurs que se celebra a la xarxa social X per triar la millor adaptació de l’escut heràldic de Catalunya i València. L’escut martorellesenc es disputava la victòria contra el d’Alcover. L’escut del municipi tarragonès va guanyar amb el 55,9% d’un total de 3.210 vots emesos durant 24 hores. 

L’escut de Martorelles, creat pel dissenyador molletà Toni Dopico de Ronin Estudi, va avançar amb èxit des de les primeres rondes. En el seu camí cap a les semifinals, va superar poblacions com Salt, Palafolls, Vic i Vinaròs.

La gran final la va disputar Alcover contra Vilanova i la Geltrú.. El vilanoví va ser finalment el guanyador amb el 53,5% d’un total de 5.466 vots. Els del Garraf s’havien desfet de Palau d’Anglesola a l’altra semifinal: “Per a nosaltres és un orgull que el nostre escut, modernitzat tot just fa dos anys, arribi a ser un dels quatre millors de Catalunya i el País Valencià segons aquest concurs” apunta el regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Martorelles, Roger Parera Roca.  

Darrera actualització: 02.02.2024 | 07:51