Martorelles serà la seu principal del Torneig Històrics del Vallès Oriental

Divendres, 27 d'agost de 2021 a les 00:00
  • La segona seu de la competició serà a Sant Celoni tot i que la fase final es jugarà a Martorelles. 

El passat 26 d'agost la sala de plens de l'Ajuntament de Martorelles va acollir la presentació de la desena edició del Torneig d'Històrics del Vallès Oriental que tindrà com a seu principal el camp de futbol de Martorelles. 

El torneig compta amb una desena d'equips, dos més que en la darrera edició i tots ells són clubs de la comarca amb més de 75 anys.

El municipi acollirà dijous 2 de setembre la meitat dels quarts de final –un triangular entre L'Ametlla, el Montmeló i el Vilanova, i l'eliminatòria entre el Caldes i el Martorelles–, dissabte 4 de setembre s'hi podrà gaudir de les dues semifinals i diumenge 5 serà el torn per a la final de consolació i per a la gran final.

L'altra seu del torneig és Sant Celoni, que acollirà dijous els altres dos quarts de final –un triangular entre l'equip local, el Llinars i el Vilamajor, i l'eliminatòria entre el Granollers i el Cardedeu–; i dissabte s'hi disputaran les semifinals de consolació entre els sis equips no classificats.

L'alcalde martorellesenc, Marc Candela, es mostrava "encantat d'acollir-lo" i hi afegia: "Esperem que guanyi el millor, i si pot ser el Martorelles, encara millor". L'acte va comptar també amb el president del Consell Comarcal, Emilio Cordero i el regidor d'Esports Gerard del Caño. 

Darrera actualització: 31.08.2021 | 10:36

Imatges

Torneig Històrics del Vallès Oriental