Mayte Martín actuarà en el 25è aniversari de la Unión Cultural Andaluza

Dilluns, 24 de febrer de 2014 a les 00:00
Mayte Martín actuarà en el 25è aniversari de la Unión Cultural Andaluza

Serà el plat fort d’un cap de setmana d’activitats “andaluses” en motiu dels 25 anys de la fundació de l’entitat

 

La Unión Cultural Andaluza (UCA) de Martorelles celebra els 25 anys de la seva fundació el proper divendres 28 de febrer, Dia d’Andalusia, amb un programa d’activitats que envairan el cap de setmana martorellesenc.

El mateix divendres, 28 de febrer, se celebrarà un Sopar de Germanor (20:30 hores) pels socis i simpatitzants de l’entitat a la marisqueria La Flor de Santa Maria de Martorelles. Durant el sopar es projectarà un vídeo de la història de l’entitat amb imatges que il·lustren diferents etapes i activitats que ha organitzat la UCA durant aquests 25 anys.

El plat fort d’aquest cap de setmana andalús arribarà dissabte amb l’actuació al Celler de Carrencà de Mayte Martín (21:30 hores), una de les primeres figures del cant flamenc. Martín, guanyadora del Premi Ciutat de Barcelona l’any 1996, ha editat set discos durant els 28 anys que porta dalt dels escenaris fusionant el flamenc més tradicional amb el bolero o la salsa.

A l’endemà, no podia faltar la tradicional ‘Misa Rocíera” (12 hores) a l’església de San Joaquim de Martorelles. I tot, seguit, el Celler de Carrencà acollirà un Festival de Ball (13 hores) on els quadres de l’entitat i d’altres entitats convidades ballaran i cantaran en un espectacle ple de colors. Els assistents podran degustar un vermut típic andalús mentre gaudeixen del festival.

 

 

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:10