Miquel Alarcón es penja l'or als Mundials de la Joventut de Trial de Viborg

Dilluns, 28 d'agost de 2017 a les 00:00
El martorellesenc es proclama campió en la categoria de “poussins” en el campionat disputat a la ciutat danesa.

El ciclista martorellesenc Miquel Alarcón (10 anys) va proclamar-se campió als Jocs Mundials de la Joventut de bici trial, celebrats el passat 5 d’agost  a Viborg (Dinamarca).

A la primera categoria, la de “pousins” (9-10 anys), Alarcón va penjar-se la medalla d’or gràcies als només 5 punts de penalització que va rebre, pels 9 del segon classificat, el català Nil Riera; i els 10 peus del pilot txec Vojtech Hribek.

Amb un sensible augment del nombre de participants -175 pilots davant dels 163 de 2016-, encara que en aquesta ocasió amb menys nacions, 16, es van celebrar aquests Mundials oficiosos de trial per a les categories inferiors, en concret per a nois i noies de 9 a 16 anys.

El jove ciclista de Martorelles tanca una temporada immillorable en la que s'ha proclamat campió de Catalunya, d'Espanya i del Món de bici trial en la seva categoria. L’Ajuntament felicita el Miquel per la seva actuació, la medalla d’or obtinguda i per portar el nom de Martorelles arreu del món.

Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:39