Núria Sánchez guanya l'Spanish Open i disputarà l'Europeu de Bulgària

Dimarts, 4 de març de 2014
Núria Sánchez guanya l'Spanish Open i disputarà l'Europeu de Bulgària

El Club Karate Martorelles aconsegueix pujar 4 karateques al podi

 

El passat cap de setmana el Club Karate Martorelles va tenir una destacada participació a l’Spanish Open de Karate celebrat al poliesportiu de Llefià de Badalona .

A la categoria Kumite Junior femení va tenir lloc una final martorellesenca entre Núria Sanchez i Laia Rubio proclamant-se campiona Sánchez i aconseguint així el passaport per anar a l’Europeu de Bulgària del mes de març.

A la categoria Kumite Juvenil (- 65kg), Alex Ronda va pujar al tercer graó del calaix i en categoria Kumite Juvenil (- 55kg), Luigi Gambocci també es va classificar en tercera posició.

José Araya va quedar classificat en quarta posició tant en Katas com en Kumite, quedant-se molt a prop del podi en les dues modalitats. I Toni Gómez va estar a punt d'arribar a semifinals del pes pesat però una decisió arbitral molt ajustada el va privar d’assolir-les.

La debutant Sènior Femení Vanesa Cerezo va perdre, fent patir a l’adversària, en el seu primer combat contra la lluitadora russa que va acabar essent la campiona del torneig.

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:10