Obert el termini d'inscripcions per a la formació i certificació gratuïta d'instal•lador de plaques fotovoltaiques i carretoner de magatzem

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 00:00
  • El Programa Singulars ofereix aquestes formacions a joves de Martorelles entre 16 i 29 anys.

Aquest 2023, la Serradora, el Servei d’Ocupació mancomunat de l’Ajuntament de Martorelles, participa del Programa Singulars per a joves del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Aquest projecte és el programa d'inserció laboral perfecte per a tots aquells i aquelles  joves que estiguin cercant feina i no en troben, han deixat els estudis i volen entrar al món laboral o per tots aquells nois i noies que no tenen clar què volen fer i necessiten orientació laboral i/o acadèmica.

D'altra banda, amb aquest programa els joves que vulguin podran realitzar formació 100% subvencionada per la Generalitat de Catalunya. Dues de les formacions són:

  • Els que vulguin treballar en magatzems podran aconseguir el Certificat Professional de Magatzem i  carnet de carretoner.
  • Els nois i noies interessats a treballar en les energies renovables poden realitzar el Certificat Professional de Muntatge i manteniment d’instal·lacions fotovoltaiques.

Per a més informació, contacta al 935440180 o a ocupació@aibv.org

Darrera actualització: 17.01.2023 | 15:52

Imatges