Obert el termini per a demanar les subvencions del Pla MOVES II

Dimarts, 22 de setembre de 2020 a les 00:00
  • El programa estatal d'incentius a la mobilitat eficient i sostenible que inclou ajudes a la compra de vehicles elèctrics i a la instal·lació de punts de recàrrega per a aquests.

El Govern de la Generalitat, a través de l'Institut Català d'Energia (Icaen), ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat la convocatòria d'ajuts per a l'impuls de la mobilitat sostenible que inclou subvencions per a la compra de vehicles elèctrics i per a la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, entre d'altres actuacions. Els ciutadans poden sol·licitar les ajudes des del passat 17 de setembre.

El programa MOVES II per la mobilitat eficient i sostenible està dirigit a incentivar la compra de vehicles alternatius, instal·lar infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics, el foment de sistemes de préstecs de bicicletes elèctriques i la implantació de mesures de mobilitat urbana sostenible, implantades tant per empreses com per ajuntaments, per adaptar la mobilitat en un escenari de noves exigències derivades del període post COVID 19. 
 
El termini d'execució de l'actuació objecte de subvenció és de 12 mesos a comptar des de la notificació de la resolució de concessió, d'acord amb l'article 10.7 del Reial decret 569/2020, de 17 de juny.

El termini de presentació de les sol•licituds per a totes les actuacions indicades a l'article 6 d'aquesta convocatòria comença l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i finalitza quan s'esgoti el pressupost disponible per a cada actuació, o com a màxim quan hagi transcorregut 1 any a partir de la data de publicació d'aquesta Resolució al DOGC, d'acord amb l'article 13 del Reial decret 569/2020, de 17 de juny.

Consulta la convocatòria

Presentació PDF simplificada

 

Darrera actualització: 13.10.2020 | 18:14

Imatges

Pla MOVES