Ricard Mira celebra els 40 anys de la seva primera exposició

Dilluns, 18 de març de 2024
  • L'artista de Martorelles, que participa a una exposició de l'ICRE a Corbera d'Ebre, està preparant un llibre sobre la seva trajectòria

L'escultor Ricard Mira participarà properament en una exposició a l'Església Vella de Corbera d'Ebre (Terra Alta, Tarragona) que celebra els 10 anys d'ICRE, entitat barcelonina dedicada a la promoció de l'escultura i d'on Mira és soci gairebé des dels inicis.

L'escultor està molt satisfet amb l'emplaçament triat: "És un edifici protegit com a bé cultural d'interès local, però a més té la particularitat que la teulada, reformada recentment, és transparent, cosa que la fa molt adient per a fer-hi exposicions per la seva bona il·luminació natural". A la mostra hi col·laboren 75 escultors i escultores, i Mira hi aporta "Horte mirant-se al mirall" (2008), una de les escultures més elaborades que ha fet amb la tècnica de la forja en fred.

L'exposició s'inaugurarà dissabte 23 de març a les 12h, i es podrà visitar fins al 24 de maig.

L'artista de Martorelles celebra enguany un altre aniversari: els 40 anys de la primera exposició que va fer. Va ser l'estiu del 1984 al Restaurant La Marieta de Mollet del Vallès. Per a commemorar aquesta fita, espera publicar properament un llibre retrospectiu sobre la seva trajectòria artística.

Darrera actualització: 20.03.2024 | 10:09