Ricard Mira participarà en l'exposició itinerant "Retrobament escultòric" de l'ICRE

Dijous, 16 de febrer de 2023 a les 00:00
  • Amb el seu "Retrat de Picasso" (2018), un bust de ferro de 2,5 cm de gruix, i l'exposició es podrà visitar entre el 25 de febrer i el 28 de maig al Museu d'Arquitectura i Urbanisme "Josep Mas Dordal" d'Almacelles.

L'escultor de Martorelles Ricard Mira participarà properament en l'exposició itinerant "Retrobament escultòric" de l'Institut per a la Creació i Recerca en l'Escultura (ICRE), que va començar el seu viatge el febrer de l'any passat al Centre Cívic Pere Pruna de Barcelona i aquest febrer arriba a la comarca del Segrià amb motiu del II Congrés d'Escultura Monumental d'Almacelles.

Mira hi participa amb el seu "Retrat de Picasso" (2018), un bust de ferro de 2,5 cm de gruix, i l'exposició es podrà visitar entre el 25 de febrer i el 28 de maig al Museu d'Arquitectura i Urbanisme "Josep Mas Dordal" d'Almacelles.

D'altra banda, al Museu Abelló de Mollet del Vallès continua oberta fins al 18 de juny l'exposició "La col·lecció viscuda, la vida pintada" que es va inaugurar el passat 16 de desembre com a tret de sortida de l'Any Abelló. Mira hi aporta "Al mestre Joan Abelló", una representació que va fer el 2003 del pintor molletà, que col·leccionava retrats d'ell mateix. Aquest bust forma part del fons d'art del Museu.

Darrerament Ricard Mira ha participat en una altra exposició col·lectiva a la Biblioteca Clarà (carrer del Doctor Carulla, 22-24, 08017 Barcelona), on hi han pres part també els escultors Rosa Agenjo, David Centelles, Mari Carmen García, Xavier Moreras, Mony Núñez i Eduard Varela, tots membres de l'associació ICRE. L'escultura de Mira és "Bust d'Olga" (2014), que representa Olga Núñez, de Martorelles. 

Darrera actualització: 16.02.2023 | 09:25

Imatges