Romuald Velasco renuncia al càrrec de regidor a l'Ajuntament

Dimarts, 1 de setembre de 2015 a les 00:00
El fins ara portaveu d’Units per Martorelles (UxM) deixa el càrrec per raons professionals.

El punt més emotiu de l’ordre del dia del Ple extraordinari que l’Ajuntament de Martorelles va celebrar aquest dilluns 31 d’agost va ser el de la renúncia al càrrec de regidor del fins ara portaveu d’Units per Martorelles (UxM) Romuald Velasco per raons professionals. 

Després de divuit anys al consistori, tres legislatures com a regidor i una i mitja com alcalde, Velasco va voler mostrar agraïment a totes les persones que han compartit aquests anys amb  ell. Des de tots els regidors amb els que ha compartit plenari, els alcaldes, els treballadors de l’Ajuntament, al seu grup municipal i també a alcaldes del voltant fins a la seva família.

L’alcalde de Martorelles, Marc Candela va agrair a Velasco la feina feta els anys que han compartit al govern: “Vull agrair-te tot el que he après de tu durant aquests anys” declarava Candela que era correspost per Velasco amb més paraules d’agraïment: “En aquests quatre anys m’has demostrat que ets una gran persona i estic segur que seràs un gran alcalde” va apuntar el regidor sortint. 

Un dels moments més emotius va ser quan Velasco es va adreçar als seus companys de partit, en especial a la nova portaveu del grup municipal Margarita Casanovas que va tancar el torn de paraula amb un breu discurs on, emocionada, va assegurar que Velasco havia estat ‘el gran puntal d’Units per Martorelles (UxM)”. 

El nou regidor d’UxM serà Oliver Aguilera, número quatre de la llista dels independents als darrers comicis del 24 de maig, que ja va ser regidor a l’anterior legislatura 2011-2015 a les carteres d’Esports i Cooperació. 

El proper dijous 10 de setembre a les 18:30 hores la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà la Recepció Institucional al Pregoner de la Festa Major en la qual es farà entrega de una placa commemorativa a cadascun dels regidors que han deixat el càrrec en aquesta legislatura i en la que hi serà també Velasco. 

 
Darrera actualització: 29.08.2018 | 13:27