Rutes, música i llibres per a reivindicar i commemorar el 8 de març

Dimarts, 28 de febrer de 2023 a les 00:00
  • Una de les activitats programades és una ruta exploratòria per fer els carrers del poble més segurs per a les dones. 

L’Ajuntament de Martorelles ha programat diferents activitats a l’entorn del 8 de març, Dia internacional de les dones. Dimarts 7 de març, la biblioteca Lolita Milà acull l’Hora del conte “Contes de color violeta” a càrrec de l’Elena Codó (17:30 hores). 

El divendres 10 de març tindrà lloc la novetat d'enguany, una Ruta exploratòria per fer els carrers de Martorelles més segurs per a les dones. Un recorregut d’una hora pels carrers del municipi per detectar espais considerats insegurs i afavorir que totes puguem gaudir del poble de forma segura (20h sortida des del pati de Carrencà) .

El dia 8 de març animem a tothom a participar de les manifestacions que s’organitzaran a Barcelona i a la comarca per donar visibilitat la necessitat de continuar treballant per una igualtat real entre dones i homes. I diumenge 12 de març, vermut musical amb Onnira. Vine a gaudir de les millors versions de cançons de dones i gaudeix d’una proposta de vermut feminista que no et deixarà indiferent (12 hores al Parc de Can Sunyer). 

Tancarà la programació 8M el grup de lectura feminista del proper 17 de març que analitzarà “La loca”, la novel·la de Cristina Fallarás amb l’escriptora Marina Martori.  

Especial biblioteques 8M

 

Darrera actualització: 09.03.2023 | 10:32

Imatges